+46 (0) 8 446 37 20

Klienter

Förstasidan / Klienter


Prowise Chromebook

Våra Chromebooks tillverkas i samarbete med Google, i Googles fabriker med specifikationer från oss. Vi ör certifierade för att sälja och marknadsföra Googles produkter och vi levererar dessa två modeller med 3 års garanti och fullt förberedda för skolor och större organisationer. Ring eller maila oss vid intresse!

Prowise Chromebook Eduline   Pris: 2655:-/st

Prowise Chromebook Eduline 360    Pris: 3231:-/st


Prowise All-in-One PC

Allt i ett
Den ultimata förlängningen av läraren
Prowise All-in-One PC är den perfekta enheten för att utöka och förbättra hur en lärare arbetar i klassrummet. Dess smarta storlek kombinerad med batteriet betyder att den kan användas var som helst.
 
Ge instruktioner i PC-läge, låt eleverna arbeta i små grupper i tablettläge eller få en student att välja ett tyst hörn av klassrummet och arbeta individuellt.
 
Alternativt vill du ha skärmen fixad på plats? Använd Vesa Mount för att montera din Allt-i-ett-dator till ditt skrivbord eller till väggen och anpassa den till din perfekta höjd.
 
Samarbeta i små grupper
Omvandla din Allt-i-ett-dator (21,5 "LED-panel) till en tablett i sekunder och du har en helt annan enhet.
 
I tablettläget fungerar All-in-One-datorn som ett pekskärm. Eleverna kan samlas kring enheten och spela ett av de många pekskärmverktygen från Presenter tillsammans tack vare 10-punkts multi-touch.
 
På grund av det integrerade batteriet kommer den nya All-in-One-datorn att vara 6 timmar, även när den används intensivt.
Unika undervisningsmöjligheter
All-in-One-datorn har utformats speciellt med de krävande behoven inom utbildningssektorn i åtanke.
 
Den är utrustad med en mikrofon och en två megapixelkamera för inspelning av videoklipp eller samtal med appar som Skype.
 
Används inte kameran? Täck det genom att skjuta skyddsskyddet över kameran. Detta skyddar klassrumsäkerheten och säkerställer att ingen har tillgång till kameran utan ditt samtycke.

Finns i två version, en lite enklare processor och en lite tyngre. Ring eller maila oss vid intresse! Prowise All-in-One PC Pentium          Pris: 7521:-/st

 
Prowise All-in-One PC Core i5               Pris: 9930:-/st